Vragen?

Samenwerking met Kostenservice

Kostenservice BV is een samenwerkingspartner van de Consumentenbond. Samen bieden wij de dienst Kostenservice. Als consument verleen je volmacht aan Kostenservice om mede namens jou te onderhandelen met energieleveranciers, zodat je jaarlijks een goed energie-aanbod krijgt.

De Consumentenbond werkt al jaren samen met de mensen achter Kostenservice. Zo wordt er bijvoorbeeld samengewerkt voor onze collectieven voor autolease, e-bikes en cv-ketels. Het team achter Kostenservice is ruim 10 jaar actief in de energiemarkt en kent deze markt en de spelers goed.

Zo werkt het:

  1. Je schrijf je bij ons in. Dat is gratis.
  2. Wij onderhandelen met leveranciers.
  3. Op het juiste moment regelen wij een voordelig aanbod.
  4. We houden rekening met de einddatum van je huidige contract.
  5. We regelen de overstap en jij bespaart weer een jaar.
  6. Elk jaar herhalen we dit. Op het juiste moment.

We beloven een minimaal voordeel (het jaar-voordeel). En als we dat niet halen, dan blijven we onderhandelen en doen we (nog) even niets. Daarna regelen we alles. Inclusief je overstap en het opzeggen van je contract bij je huidige leverancier.

Meer weten

Waarom kostenservice?

Kostenservice spreekt veel mensen die onnodig te veel betalen. De meningen en ervaringen die we horen zijn heel herkenbaar. Lees verder.

Hoe werkt het?

Alles geregeld in 3 stappen. Elk jaar een voordelig contract en jij hoeft niets te doen. Lees verder.

10x duidelijkheid

Dit doen we voor jou, je weet precies waar je aan toe bent. Lees verder.

Over de samenwerking

Kostenservice BV is een samenwerkingspartner van de Consumentenbond. Samen bieden wij de dienst Kostenservice. Lees verder.