Vragen?

Herkenbaar?

Dit zijn 5 veelvoorkomende situaties waarbij mensen geld laten liggen.

"Ik stap wel eens over, maar heb daar niet elk jaar zin in. Ik doe liever wat leuks. "
Logisch, maar dat betekent wel, dat je onnodig te veel betaalt. Dat lossen we voor je op. Eén keer gratis aanmelden en wij regelen de rest. Elk jaar opnieuw.
"Ik begrijp het niet. Je moet telkens bijbetalen. Overstappen heeft geen zin."
Wij kennen de markt. Bijbetalen komt vaak door belastingen die veranderen, of doordat je meer verbruikt. Wij regelen goede tarieven en zorgen dat je voordelig overstapt. Elk jaar weer.
"Ik hoef niks te doen, ik zit al bij de goedkoopste energieleverancier."
Dat is een misverstand. Helaas gaan ook bij de goedkope leveranciers de tarieven fors omhoog, als je contract afloopt. Je betaalt dan onnodig te veel.
"Oeps mijn contract is alweer afgelopen en nu betaal ik ineens weer veel meer..."
Ja, want als je vaste contract afloopt, val je terug op de variabele tarieven van je energieleverancier. Die zijn vaak duurder. Wij zorgen dat je niet te veel betaalt.
"Overstappen heeft toch geen zin, na een jaar betaal je weer de hoofdprijs."
Als een contract afloopt, gaan de tarieven vaak omhoog. Als je elk jaar overstapt, voorkom je dit. Wij regelen dat je elk jaar automatisch overstapt naar een voordelig nieuw contract.
Laat het
maar aan ons over!
Je meldt je 1x aan en wij zorgen dat je elk jaar minder voor je energie betaalt. Maar dat doen we alleen, als je genoeg voordeel krijgt. Zo niet, dan onderhandelen we verder.

Meer weten

Waarom kostenservice?

Kostenservice spreekt veel mensen die onnodig te veel betalen. De meningen en ervaringen die we horen zijn heel herkenbaar. Lees verder.

Hoe werkt het?

Alles geregeld in 3 stappen. Elk jaar een voordelig contract en jij hoeft niets te doen. Lees verder.

10x duidelijkheid

Dit doen we voor jou, je weet precies waar je aan toe bent. Lees verder.

Over de samenwerking

Kostenservice BV is een samenwerkingspartner van de Consumentenbond. Samen bieden wij de dienst Kostenservice. Lees verder.